Nieuwe collectie VanDijck 2020

VanDijck Brochure 2020

VanDijck Brochure 2020

Van harte welkom bij VanDijck,


De naam zet het karakter van ons merk, hij refereert aan de hofschilder Van Dijck uit de 17de eeuw. Een briljante schilder die e en schildertechniek toe heeft gepast dat paste bij elegantie en verfijnde smaak van zijn modellen. Dezelfde warmte en dezelfde kracht. Die verfijning en oog voor detail vindt u terug in het VanDijck e-bike programma.   *Bron: kunst-en-cultuur.infonu.nl


Er is een VanDijck e-bike voor iedereen. Kwaliteit e-bikes voorzien van moderne designs, designs die bij u passen. Of dat nu is voor modern woon-werkverkeer, heerlijk toeren of zelfs cool stads gebruik, keuze genoeg. Een VanDijck e-bike bevestigt uw keuze voor kwaliteit en design. VanDijck fietsen worden geproduceerd in een modern ingerichte fabrieksfaciliteit in Roosendaal. 


Bekijk via onderstaande link onze nieuwe collectie voor 2020!


Bekijk de VanDijck brochureNieuwe collectie 2020

VanDijck werkt  samen met dealers om garantie en service te waarborgen. Klanten kunnen met een defect aan hun fiets terecht bij het verkooppunt. Samen met de dealer kijken we wat er voor nodig is om de fiets te repareren, zodat je zo snel mogelijk weer de weg op kunt!

View the dealers

VanDijck Bikes, a Timyo brand

Stepvelden 1
4704 RM
Roosendaal
+31 165 224612
info@timyocycle.com

Technologie

Motor
Accu
Versnellingen