VanDijck

VanDijck Fietsen

VanDijck staat voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. Binnen ons assortiment vindt u altijd een e-bike die bij u past. Of het nu is voor fijn toeren in de natuur, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een elektrische transportfiets, er is keuze genoeg. Een elektrische fiets van VanDijck bevestigt uw keuze voor kwaliteit en design.

Onze elektrische fietsen worden geproduceerd in een moderne fabrieksfaciliteit in Roosendaal. Samen met onze ervaren ingenieurs en betrouwbare partners zijn wij continu op zoek naar de fijnste rijervaring voor onze klant.

We willen u graag laten ervaren wat e biken echt is: bewegen, mobiliteit en genieten. Dit doen we door elektrische fietsen aan te bieden die bij u passen. Kies uw favoriete model, boek een proefrit op onze website of bij een van onze geselecteerde dealers en ervaar direct hoe elektrisch fietsen hoort te zijn.

E-bike verkopers onzeker over 2021 ondanks verkoopstijging

De verkoop van e-bikes door fietsspeciaalzaken in Nederland is in 2020 explosief gestegen ten opzichte van 2019. Dit blijkt uit onderzoek dat in december gehouden is onder al onze aangesloten dealers.

Lees verder

Boek een proefrit bij VanDijck

Een proefrit bij VanDijck kan uw keuze voor de juiste elektrische fiets bevestigen. Bent u nog niet zeker welke VanDijck fiets bij u past? Tijdens de proefrit kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving de elektrische fietsen van VanDijck uitproberen. Daarnaast krijgt u een passend advies van onze proefrit expert.

Lees verder