VanDijck - E-bikes in motion

VanDijck wil jong en oud laten genieten van de bruisende kracht van elektrisch fietsen. Door de jaren heen hebben onze VanDijck e-bikes veel innovatie ondergaan. Om de groei van ons product optimaal aan u te kunnen tonen, zijn wij - as we speak - hard bezig om onze website volledig te vernieuwen. 

Om u niet volledig in spanning te laten, hebben wij onze nieuwe brochure voor 2020 - met daarin ons gloednieuwe productgamma - alvast voor u online gezet. Zo kunt u zich alvast verdiepen in onze nieuwe stijlvolle modellen.

Bent u ook zo benieuwd naar de aanstaande vernieuwing? Houd onze website de komende tijd dan goed in de gaten!

E-bike Xperience groot succes

Vandijck stond in het weekend van 28 februari t/m 1 maart met een stand van maar liefst 80m2 op de e-bike Xperience in de jaarbeurs Utrecht. De drie fietsbeurzen Bike MOTION Benelux, E-Bike Xperience en de Fiets- en Wandelbeurs hebben gezamenlijk ruim 41.000 bezoekers getrokken. De grootste drukte troffen wij op de eerste beursdag. 

Onze testfietsen trokken enorm veel aandacht, vooral onze Kalii modellen en de Gaia waren érg in trek! Deze twee modellen komen dan ook niet voor niets terug tijdens de AD fietstest 2020 - die in maart plaats zal vinden.