VanDijck Bikes – An Elegant Ride

VanDijck Fietsen

VanDijck staat voor kwaliteit elektrische fietsen. Binnen ons assortiment vindt u altijd een bike die bij u past. Of dat nu is voor modern woon-werkverkeer, ontspannen toeren of praktisch stadsgebruik, er is keuze genoeg. Een bike van VanDijck bevestigt uw keuze voor kwaliteit en design.

Onze VanDijck fietsen worden geproduceerd in een moderne fabrieksfaciliteit in Roosendaal. Samen met onze ervaren ingenieurs en betrouwbare partners zijn wij continu op zoek naar de fijnste rijvervaring voor onze klant.

We willen u namelijk laten ervaren wat e biken echt is: bewegen, mobiliteit en genieten. Dit doen we door elektrische fietsen aan te bieden die bij u passen. Kies uw favoriete model, boek een proefrit op onze website of bij een van onze geselecteerde dealers en ervaar direct hoe elektrisch fietsen hoort te zijn.

AD Fietstest 2020

De AD Fietstest 2020 vond plaats in Utrecht en heeft in totaal twee weken geduurd. Het testpanel bestond uit een totaal van 115 ervaren leden die samen 825 proefritten hebben gemaakt. Bekijk het complete overzicht e bike test modellen op onze website.

Gaia N7 

De Gaia N7 kreeg een mooie 7.8 als eindcijfer op basis van 12 verschillende beoordelingen. Vooral de nette afwerking, duidelijke display en geruisloze motor werden als pluspunten benoemd. De Gaia werd verder omschreven als een soepele elektrische fiets met een goede wegligging.

Kalii 2.0 BELT 

Naast onze Gaia 7 viel ook de Kalii 2.0 BELT in de prijzen, met een 7.6 als eindcijfer. De Kalii 2.0 werd omschreven als zeer comfortabele en krachtige fiets. Verder waren de testers waren zeer tevreden over het soepele en naadloze schakelen, het design en geruisloze motor.