VanDijck Bikes – An Elegant Ride

VanDijck Fietsen

VanDijck staat voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. Binnen ons assortiment vindt u altijd een e bike die bij u past. Of het nu is voor fijn toeren in de natuur, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een elektrische stadsfiets, er is keuze genoeg. Een elektrische fiets van VanDijck bevestigt uw keuze voor kwaliteit en design.

Onze VanDijck fietsen worden geproduceerd in een moderne fabrieksfaciliteit in Roosendaal. Samen met onze ervaren ingenieurs en betrouwbare partners zijn wij continu op zoek naar de fijnste rijervaring voor onze klant.

We willen u graag laten ervaren wat e biken echt is: bewegen, mobiliteit en genieten. Dit doen we door elektrische fietsen aan te bieden die bij u passen. Kies uw favoriete model, boek een proefrit op onze website of bij een van onze geselecteerde dealers en ervaar direct hoe elektrisch fietsen hoort te zijn.

Een proefrit bij VanDijck

Een proefrit bij VanDijck kan uw keuze voor de juiste elektrische fiets bevestigen. Bent u nog niet zeker welke VanDijck fiets bij u past? Tijdens de proefrit kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving de elektrische fietsen van VanDijck uitproberen. Daarnaast krijgt u een passend advies van onze proefrit expert.

Wat kunt u verwachten?

Een proefrit bij VanDijck is vrijblijvend te boeken en beschikbaar door heel Nederland en België. U vraagt uw testrit gemakkelijk aan via onze website. Dit doet u door te kiezen uit een van onze VanDijck fietsen en uw proefritmodel toe te voegen in de winkelwagen. U ontvangt vervolgens een bevestigingsmail en onze proefritexpert neemt contact met u op. Zo kunt u een tijdstip kiezen dat u schikt.

Onze proefrit expert houdt altijd 1,5 meter afstand en draagt, zo u wenst, een mondkapje en handschoenen. Daarnaast worden het stuur en de handvatten van onze elektrische fietsen altijd gedesinfecteerd vóór het proefrijden.