VanDijck Elektrische Fietsen

VanDijck - An Elegant Ride

VanDijck staat voor kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen. Binnen ons assortiment vindt u altijd een e-bike die bij u past. Of het nu is voor heerlijk toeren in de natuur, een elektrische fiets voor woon-werkverkeer of een elektrische fiets met middenmotor. Een elektrische fiets van VanDijck bevestigt uw keuze voor kwaliteit en design.

Onze elektrische fietsen worden geproduceerd in een moderne fabrieksfaciliteit in Roosendaal. Samen met onze ervaren ingenieurs en betrouwbare partners zijn wij continu op zoek naar de fijnste rijervaring voor onze klant.

We willen u graag laten ervaren wat e biken echt is: bewegen, mobiliteit en genieten. Dit doen we door elektrische fietsen aan te bieden die bij u passen. Kies uw de beste elektrische fiets, boek een proefrit op onze website of bij een van onze geselecteerde dealers en ervaar direct hoe elektrisch fietsen hoort te zijn.

Fietstesten 2022: Kalii 3.0 en Leto 7

VanDijck heeft in 2022 weer mooie resultaten bereikt met een aantal belangrijke fietstesten. Onze e-bikes namen deel in fietstesten van het AD, de ANWB en de Kieskeurig duurtest. Bekijk hier het overzicht van de deelnemende modellen en de beoordeling van de vakjury.

Lees verder

Freya en Leto 8 getest door AD fietstest 2021

Op 31 maart 2021 is de 1e uitgave van de AD Fietstest gepubliceerd. Hierin hebben maar liefst 331 panelleden hun mening gegeven in de zoektocht naar de beste elektrische fiets. Het eerste deel van de test werd gehouden in de categorieën elektrische stadsfietsen en elektrische fietsen voor sportief woon-werkverkeer. VanDijck heeft in beide categorieën deelgenomen, met de modellen Freya Intube en Leto 8 Belt.

Lees verder