De vijf zekerheden van VanDijck

Bij VanDijck staat u als klant op de eerste plaats. Wij willen u laten ervaren hoe e-biken echt hoort te zijn: bewegen, mobiliteit en genieten. Om er zeker van te zijn dat u optimaal kunt genieten van uw VanDijck fiets, zorgen wij voor de volgende vijf zekerheden.

#1 Quality Control Inspectie

Iedere elektrische fiets die wij produceren wordt vóór verzending grondig gecontroleerd door een van onze ervaren fietsmonteurs. Dit wordt gedaan aan de hand van onze Quality Control inspectie. Hierbij wordt de fiets gecheckt op functionaliteit, uiterlijk en gebruiksvriendelijkheid. Pas wanneer onze monteurs helemaal tevreden zijn, worden onze e-bikes naar een VanDijck dealers verzonden.

Quality Control Inspectie

#2 Altijd een dealer in de buurt

VanDijck werkt samen met een vertrouwd en exclusief dealernetwerk van e-bike specialisten. Onze partners hebben dezelfde passie en drive als de onze; ernaar streven om u optimaal te laten genieten op uw e-bike. Onze dealers zijn verspreid door heel het land en staan klaar voor u wanneer dat nodig is.

Altijd een dealer in de buurt

#3 Gratis en vrijblijvende proefrit

Binnen onze VanDijck collectie vindt u een compleet aanbod elektrische fietsen in diverse segmenten. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste e-bike bieden wij onze vrijblijvende proefrit service aan. Hiermee bent u in staat te ervaren hoe het model van uw keuze rijdt. U kunt tot drie modellen kiezen om uw elektrische fiets te proefrijden. En heeft u vragen? Dan biedt onze specialist ter plaatse een passend advies.

Gratis en vrijblijvende proefrit

#4 Thuis afgeleverd – 100% rijklaar

Bent tevreden over uw gekozen e-bike en klaar om deze te bestellen? VanDijck biedt de mogelijkheid om uw elektrische fiets geheel rijklaar bij u thuis te bezorgen. Dit gebeurt door één van onze ervaren en deskundige dealers. Zij kunnen u van een passend advies voorzien en toelichting geven over de juiste afstelling van uw elektrische fiets. Zo bent u gegarandeerd van een fijne fietservaring.

Thuis afgeleverd - 100% rijklaar

#5 Bijzondere service

Na de aankoop houdt de service van VanDijck niet op. Op iedere fiets van VanDijck ontvangt u 2 jaar garantie en samen met onze dealers staan wij voor u klaar. Zo kunt u met een gerust hart direct genieten van uw aankoop. Langer genieten zonder zorgen? Kijk ook eens naar ons verzekeringen aanbod. Elektrische fietsen gekocht via de webshop kunnen binnen 14 dagen geretourneerd worden.*

*Mits ongebruikt en zonder beschadigingen.

Bijzonder service