Elektrische Fiets Test Modellen

Ieder jaar worden er verschillende elektrische fiets testen gehouden. Om te ondervinden welke e bike als beste uit de testresultaten naar voren komt, komen verschillende experts tezamen. Er worden proefritten gemaakt en technische specificaties vergeleken. Uiteindelijk worden de elektrische fietsen beoordeeld op prestaties vergeleken en beoordeeld.

Met gepaste trots tonen wij hieronder de beste elektrische fietsen van VanDijck.

Elektrische fiets testen 2020

AD Fietstest 2020 - Gaia N7

De Gaia N7 scoort een krachtige 7.8 op de e bike test van het Algemeen Dagblad 2020. Testers van het panel zijn voornamelijk positief over de soepele ondersteuning, het duidelijke display en de geruisloze motor. Verder is door experts aangegeven dat de Gaia N7 licht trapt en onderhoudsarm is. De Gaia N7 is getest in de categorie “elektrische sportief woon-werkverkeer fietsen”. Tijdens deze fietstest zijn 825 proefritten gemaakt door 115 verschillende experts. De Gaia N7 zelf ervaren? Boek dan direct een proefrit of plan een bezoek bij uw dichtstbijzijnde dealer.

AD Fietstest 2020 Gaia N7

 

 

AD Fietstest 2020 - Kalii 2.0 Belt

De Kalii 2.0 Belt scoort een mooie 7.6 tijdens de e bike test van het Algemeen Dagblad 2020. De experts zijn vooral tevreden over de krachtige en soepele ondersteuning van de elektrische fiets, eveneens het duidelijke display, het lichte gevoel van trappen, onderhoudsvriendelijkheid en de zeer geruisloze motor. Dit model is getest in de categorie "elektrische fietsen - sportief woon-werkverkeer". In totaal zijn er tijdens deze elektrische fietstest 825 proefritten gemaakt door 115 verschillende experts. Wilt u zelf de Kalii 2.0 ervaren, boek dan een proefrit of bekijk de volledige specificaties op onze Kalii 2.0 informatiepagina.

AD Fietstest 2020 Kalii 2.0 Belt

Onze fietstest modellen