Het verhaal achter VanDijck

Het verhaal achter ons merk schuilt achter de Zuid-Nederlandse kunstschilder uit de 17e eeuw: Anthony van Dyck. Van Dyck werd vanaf het begin van zijn carrière gezien als een verfijnd en elegante man. Op zijn 15e schilderde hij zijn eerste zelfportret en op zijn 18e is hij uitgeroepen tot ‘meester’ in de schilderkunsten. Gedurende zijn leven werd de Vlaamse barok kunstenaar geprezen voor zijn vermogen om het menselijk figuur te portretteren. Dit deed hij door de nadruk te leggen op de natuurlijke schoonheid van zijn modellen. Diezelfde schoonheid en elegantie vindt u terug in de designs en fijne afwerking van onze e-bikes. En niet alleen onze fietsen, maar ook het logo is een referentie naar deze verfijnde kunstschilder. De penseelstreken zijn een knipoog naar de schilder Van Dyck.

Bekijk hier de vijf zekerheden van VanDijck.

Lees hier meer over het Nederlandse merk VanDijck.

Gedreven door innovatie

De ontwikkelingen binnen de markt van elektrische fietsen gaan snel. En dit is precies waar VanDijck in excelleert. Het zit namelijk in ons DNA om constant op zoek te zijn naar de nieuwste ontwikkelingen en deze ook direct toe te passen op onze e-bikes. Onze ervaren engineers doen dit samen met onze software- en motorenfabrikanten. Zo kunnen wij u de laatste technologie bieden op het gebied van nieuwe batterijen, innoverende frames en krachtige motoren.

Gedreven door innovatie

De mensen van VanDijck

Naast de constante drang naar innovatie, ligt de kracht van onze organisatie in de mensen die er werken. Mensen met een gedreven passie en ambitie voor het product. Met ons kleine maar hechte team werken wij samen op ieder gebied. Zo staan onze vertegenwoordigers regelmatig in de werkplaats. En onze monteurs in het kantoor. Alles om aan het einde van de dag onze fietsen nét iets beter te maken dan de dag ervoor.

De mensen van VanDijck

VanDijck dealers

Maar de samenwerking stopt niet bij de mensen binnen de organisatie van VanDijck. Hierbij behoren namelijk ook onze dealers. Het exclusieve dealernetwerk van VanDijck wordt geselecteerd op de betrouwbaarheid en deskundigheid van trotste fietsverkopers. Zo kunnen wij de kwaliteit waarborgen vanaf de eerste rit. Dankzij de soepele communicatie en constante feedback hebben wij een uitstekend beeld van de markt en kunnen we snel schakelen bij problemen. Bent benieuwd naar een dealer bij u in de buurt? Bekijk dan ons actuele overzicht van onze betrouwbare dealers online.

VanDijck dealers