Nederlandse elektrische fietsen van VanDijck

De Nederlandse elektrische fietsen van VanDijck zijn gemaakt met de kennis en know-how van het beste fietsenland ter wereld: Nederland. Onze Nederlandse elektrische fietsen worden namelijk in ons eigen land ontworpen, getest en verkocht. VanDijck is een relatief nieuw Nederlands fietsmerk en wordt uitsluitend verkocht via een vertrouwd dealernetwerk.

Onze collectie bestaat uit elektrische fietsen van hoge kwaliteit. Met oog voor detail zijn onze e-bikes op het hoogste niveau afgewerkt. Samen met hoge kwaliteit en bijzondere kleurstellingen, mogen we ons wellicht tot de beste Nederlandse e-bike merken benoemen. De waarden die we belangrijk vinden in onze elektrische fietsen, komen ook terug in onze merkbeleving: ‘An Elegant Ride’.

Fietscultuur in Nederland

Nederland houdt van fietsen, en onze e-bikes houden van Nederland. Het fietsen zit in onze cultuur verpakt en zal er hopelijk ook niet snel uit gaan. Want fietsen is een van de meest effectieve en veilige manieren van transportatie. En dat niet alleen, het is ook nog eens goed voor je gezondheid en voor het milieu.

Met meer dan 23 miljoen fietsen en 2,5 miljoen elektrische fietsen is Nederland een van de meest fietsvriendelijke landen ter wereld. In Nederland is fietsen een recht dat voor iedere inwoner moet gelden. En dit is te merken, bijna iedere mogelijke plek die je je kunt bedenken is te bereiken met de (elektrische) fiets. Denk aan supermarkten en scholen, en het feit dat we zelfs fietsen voor woonwerkveer hebben.

VanDijck dealers in Nederland

Bij onze dealers kun je terecht voor uitgebreid en deskundig advies. Onze VanDijck dealers zijn gekozen op basis van hun goede reputatie en kennis van Nederlandse elektrische fietsen. Ook staan zij in direct contact met onze support afdeling, waardoor vragen snel en effectief beantwoord kunnen worden. Dit verzekert je van een gedegen advies voor, na én tijdens de aankoop van je Nederlandse e-bike.

Benieuwd naar ons mooie Nederlandse e-bike merk en op zoek naar een VanDijck dealer in je omgeving? Bekijk dan het dealeroverzicht op onze website. Onze dealers helpen je graag verder met het vinden van jouw geschikte elektrische fiets.