Stijlvolle en innovatieve e-bikes

Kwaliteit door puur vakmanschap

Kwaliteit door puur vakmanschap

VanDijck is een fietsmerk dat staat voor kwaliteit en innovatie. De voorwiel- en middenmotoren zorgen voor het gevoel van wind in de rug in alle weersomstandigheden. Samen met de versnellingssystemen van Shimano en NuVinci is geen obstakel te groot voor een VanDijck. Onze fietsen worden geproduceerd met een harmonieuze samenstelling van internationaal bekende top onderdelen. Deze onderdelen werken uitstekend samen met als doel een comfortabele en prettige rijervaring. VanDijck is exclusief verkrijgbaar via vakkundige dealers.
VanDijck heeft ze allemaal!

VanDijck heeft ze allemaal!

Van stadsfiets tot transporter, VanDijck heeft ze allemaal. Binnen ons ruime assortiment vind je fietsen voor iedereen. Een luxe afgemonteerd top model met automatisch schakelende versnellingsnaaf en schijfremmen.  Een sportief model met belt-drive en traploos schakelbare naaf, maar ook een degelijke en betaalbare e-bike die zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is gemaakt.  Bijna al onze modellen worden gemaakt met een hoog en laag frame zodat aan elke voorkeur kan worden voldaan.
Bestel jouw VanDijck e-bike!

Bestel jouw VanDijck e-bike!

VanDijck fietsen kunnen op twee manieren worden besteld. Binnenkort via onze webshop, de fiets wordt dan aan een erkende dealer geleverd. Hier kun je zelf de fiets rijklaar afhalen. Ook kun je de fietsen direct bij een VanDijck dealer bestellen. Kijk voor een actuele lijst met dealers bij jou in de buurt naar de pagina: Vind jouw dealer.
Contact

Contact

Heb je een vraag, of wil je meer informatie?

Bel naar ##system.client.telephone## (ma-vr: 09.00 - 17.00 uur) of mail naar info@timyocycle.com.


Ook kun je bij een VanDijck dealer terecht voor deskundig advies.

VanDijck Bikes, a Timyo brand

Stepvelden 1
4704 RM
Roosendaal
+31 165 224612
info@timyocycle.com

Technologie

Motor
Accu
Versnellingen